Mond Line fotelje – za Vašu glamuroznu dnevnu sobu

Želite da jedan kutak dnevne sobe bude samo Vaš? Bilo da je to mesto pored kamina, malog stočića ili nadomak prozora. Ali Vam je bitno da ono bude lepo, udobno i da Vam sedenje bude pravo uživanje.
Mond Line je mislio na sve to kada su fotelje u pitanju. Uz njih će Vaša dnevna soba izgledati još glamuroznije, a Vi ćete imati svoj kutak iz snova.

 

Zašto su Mond Line fotelje najbolji izbor za Vašu dnevnu sobu?

 

U pitanju su italijanske stilske fotelje – komad nameštaja koji će upotpuniti enterijer Vaše dnevne sobe i učiniti je još elegantnijom. Upotrebom italijanskih štofova zagarantovan Vam je tradicionalan dizajn neprikosnovenih majstora, ali i kvalitet samog štofa. Ukoliko se opredelite za kožne fotelje, onda ćete svakako dobiti sofisticiran komad nameštaja.

Udobnost vas neće zaobići, jer je udobnost sinonim za fotelje iz Mondline radnje.

 

Ono što naše fotelje za dnevnu sobu čini najboljim rešenjem je to što i Vi možete da učestvujete u njihovom dizajnu. Takve stilske fotelje zadržavaju notu Italije, ali dobijaju i notu topline Vašeg doma.
Vaše dizajniranje sastoji se od 3 elementa:

  • Možete da birate između čak 42 boje drveta i tako odaberete Vama najdražu boju za dnevni boravak.
  • Odlučujete se od kog italijanskog štofa će biti urađena fotelja. Imate na raspolaganju oko 100 vrsta štofova. Takođe, možete izabrati njegove šare i boje iz palete.
  • Kada su u pitanju kožne fotelje, na raspolaganju Vam je izbor od oko 50 vrsta boja iz palete.

 

Tako ih lako možete uklopiti uz ostali nameštaj koji imate u dnevnoj sobi.

Udobne italijanske fotelje

Kako da dođete do fotelje za dnevnu sobu po Vašoj meri?

 

Posetite nas na adresi Vojvode Dobrnjca 28 i izaberite fotelju koja se najviše uklapa uz Vaš karakter i dizajn dnevne sobe.

Za više informacija možete da nas konktaktirate putem fiksnog telefona na broj 011/33 90 695, ili putem mobilnog broja 065/20 20 121. Takođe, možete da nam pišete na e-mail: salon@mondline.rs.