Besprekornom izgledu trpezarije doprinose i trpezarijske stolice

Ako volite da uživate u toku dana u Vašoj bašti ili na terasi, onda ćete sigurno želeti da i u Vaš prostor uneste duh prirode. Drvo kao materijal za Vaš enterijer, za prostor u stanu koji asocira na toplotu, trpezariju, nije dobro rešenje. Zapravo, takvo rešenje je više nego dobro! Zbog toga što su od drveta, stilske i jako udobne, trpezarijske stolice iz Mond Line ponude, su nesumnjivo pravi izbor za Vas.

 

Svakodnevnica je lepša uz par dragih ljudi i ovakve stolice za trepezariju

 

Možda je sto u trpezariji centralni deo okupljanja porodice i gostiju, ali su stolice za trpezariju podjednako važne. Kada pronađemo savršeno udobne stolice, koje se još i uklapaju uz ostatak enterijera, želimo da traju dugi niz godina. Dugovečnost je još jedna prednost drvenih trpezarijskih stolica. Pažljiva izrada i pravilno održavanje, omogući će da više generacija uživa u njima.

Šta su za Vas savršene trpezarijske stolice?

Većina Vas bi se složila da su savršene trpezarijske stolice od drveta. Jer odišu notom prirodnosti i topline. Ali, koji bi ih materijali još oplemenili? Italijani su pronašli rešenje u štofu i koži.

 

Sada, zamislite Vaše idealne, stilske trpezarijske stolice. Koje biste materijale izabrali? Drvo i štof, ili drvo i kožu? To što ste zamislili, zaposleni u salonu nameštaja Mondline će pokušati da Vam ostvare.

U tome im pomaže asortiman od:

  • 42 različite boje drveta
  • Preko 100 različitih italijanskih štofova
  • Oko 50 boja kože

Takođe, u Mondline ponudu je uključeno i biranje da li želite da Vaše stolice imaju ili nemaju šare, kao i da li će stolice biti sa rukohvatima ili bez.

Dođite i uverite se da ovakve stolice za trpezariju zaista postoje

 

Očekujemo Vas svakog radnog dana i subotom na adresi Vojvode Dobrnjca 28, da Vam pomognemo da izaberete trpezarijske stolice baš kakve želite.

Možete da nam pišete na e-mail: salon@mondline.rs za više informacija i pitanja, kao i da nas konktaktirate putem telefona na brojeve: 011/33 90 695 i 065/20 20 12