Komode za dnevni boravak – Vaš umetnički kutak

Komode za dnevnu sobu odlična su mesta za Vaše omiljene fotografije, cveće, svećnjake, vaze i druge drage stvari. Takođe, stilske komode se mogu savršeno uklopiti uz neku sliku na zidu ili ogledalo. Tako dobijate u potpunosti toplu, a opet prefinjenu i skladnu dnevnu sobu.
Upravo takve, nesvakidašnje i elegantne su i komode za dnevni boravak iz Mond Line ponude.

Komode za dnevnu sobu – Naprosto ćete ih obožavati

Komode za dnevni boravak iz Mond Line asortimana odišu tradicijom najboljih italijanskih majstora u dizajnu nameštaja. Počev od pažljivo biranih, prirodnih materijala i autentičnih šara, do najrazličitijih oblika ručica za fioke. O njihovom kvalitetu i dugotrajnosti nećete morati da brinete, jer su izrađene od kombinacije drveta sa furniranim medijapanom, što garantuje mogućnost minimalnih oštećenja. Zato će u njima moći da uživa više generacija.

 

Ovakve komode za dnevnu sobu jesu autentične i savršeno se mogu uklopiti uz ostali nameštaj koji imate. I to vrlo lako, jer u Mondline salonu nameštaja možete da birate za Vašu komodu:

  • Boju drveta iz palete od 42 boje
  • Izgled ručica
  • Prisustvo ili odsustvo šare.

Italijanske komode za dnevni boravak

Tako ćete dobiti Vašu besprekornu, italijansku i stilsku komodu, koja unosi dašak vedrine u enterijer Vaše dnevne sobe. Zahvaljujući tome što komode sa fiokama pružaju više mesta za odlaganje stvari, dnevna soba če Vam biti urednija i elegantnija.

 

Dodatno, u Mondline ponudi se nalaze i ugaone komode, kao i komode od drveta različitih dimenzija i rasporeda polica i fioka.

Imamo za Vas očaravajuće komode za dnevni boravak

 

Posetite nas u samom centru Beograda, na adresi Vojvode Dobrnjca 28, radnim danima od 09-20h i subotom od 09-15h. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

Možete nam pisati i na e-mail adresu: salon@mondline.rs. Ukoliko Vam više odgovara, možete da nas kontaktirate putem fiksnog telefona:

011/33 90 695 ili mobilnog telefona: 065/20 20 121.