Ležajevi – sinonim za udobnost i lep dizajn

Ležajevi su veoma važan detalj Vaše dnevne sobe. Bila ona mala ili velika, svaka ima ležaj koji treba da bude itekako elegantan, lep i udoban. Ukoliko želite baš takve, sofisticirane i udobne ležajeve, Mond Line salon bogatog asortimana stilskog nameštaja je odličan izbor da lako nađete garnituru koja će Vas očarati.

Odabir garniture za odmor i uživanje nikad nije bio jednostavniji

 

Izbor garniture koja se idealno uklapa uz ostatak enterijera dnevne sobe nije uvek lak zadatak. Treba brinuti o bojama i dezenima. O izgledu bez mane. Zbog toga je Mondline osmislio rešenje – kako da na efikasan i lak način prilagodite ležejeve ostalom nameštaju u Vašoj dnevnoj sobi.

I to tako što ćete moći za Vaš krevet da birate:

  • naprikladniju boju drveta u širokoj paleti boja
  • najbolji štof iz ponude
  • da li će se šare videti ili ne
  • boju kože iz širokog spektra boja.

 

Iz bogatog asortimana se možete odlučiti da li želite dvosed ili trosed. Takođe, koji Vam se oblici naslona i nogara kreveta najviše dopadaju. Tako ćete dobiti kutak u stanu koji je dizajniran u luksuznom stilu, spreman da oduševi i Vas i Vaše goste.

 

Dodatno, nećete morati da brinete o kvalitetu garniture. Moći ćete da uživate u njoj dugi niz godina, jer su izrađene od pažljivo odabranih, prirodnih materijala. I Vi i Vaši naslednici.

Dođite i odaberite ležaj koji će oplemeniti Vašu dnevnu sobu

Salon nameštaja Mond Line nalazi se u centru grada, na adresi Vojvode Dobrnjca 28. Možete nas posetiti svakog radnog dana 09-20h i subotom 09-15h.

Za sva dodatna pitanja konktaktirajte nas putem fiksnog telefona na broj 011/33 90 695 ili putem mobilnog broja 065/20 20 121. Ukoliko Vam više odgovara, možete nam i pisati na mejl salon@mondline.rs.