Upoznajte Mond Line

DA UREĐENJE VAŠEG DOMA BUDE PRAVO UŽIVANJE

Dom nije mesto, to je osećaj.” – Cecelia Ahern
Stilski nameštaj vrhunskog kvaliteta

Kako je nastao Mond Line?

Mond Line je salon italijanskog, stilskog nameštaja, osnovan 2005. godine u Beogradu. Salon se nalazi u samom centru grada, na adresi Vojvode Dobrnjca 28. Prostire se na 400m2 i sastoji se iz cak 3 nivoa, što Vam omogucava veliki izbor najboljih komada nameštaja.

 

Mi smo porodicna firma koja neguje tradiciju. Trudimo se da se prave vrednosti ne zaborave, jer znamo da su porodica i dom nešto najdragocenije što imamo u životu. Vodeni ovom idejom, objedinili smo posao iz snova naše porodice i Vaše zadovoljstvo.

 

I danas se ništa nije promenilo. I dalje verujemo u prave vrednosti. Nastojimo da negujemo kvalitet i dobru uslugu. Zato se može sa sigurnošcu reci da je Mond Line vodeca firma u Srbiji koja se bavi uvozom i prodajom italijanskog, stilskog nameštaja.

Italijanski nameštaj u Beogradu

Za Vas biramo samo vrhunski nameštaj

Italijanski nameštaj u Beogradu

Poznato je da su Italijani vodeći majstori u dizajnu i izradi stilskog nameštaja, zato Mond Line uvozi i prodaje stilski nameštaj isključivo iz Italije.

U našem asortimanu možete pronaći nameštaj za kompletno opremanje Vašeg doma i radnog prostora. U pitanju su ručno rađeni komadi od najkvalitetnijih materijala, i to: drveta i furniranog medijapana, kože i italijanskih štofova. Kupovinom naših proizvoda obezbedili ste nekoliko generacija.

Trudlili smo se da se na tome ne zadržimo, već smo otišli korak dalje i omogućili Vam da birate za Vaš nameštaj:

  • Boju drveta: 1 od 42 farbe
  • Boju kože: 1 od 50 farbi
  • Dizajn štofa: 1 od 100 štofova.

U zavisnosti od tipa proizvoda, možete da birate i izgled ručica i uzglavlja, kao i prisustvo ili odsustvo šara. Na ovaj način dobijate unikatan, italijanski nameštaj, koji će Vas oduševljavati iznova i iznova. Nameštaj Vam stiže na kućnu adresu u originalnom pakovanju, direktno iz Italije. Određene komade imamo na lageru u našem salonu i magacinu, odakle Vam ih možemo vrlo brzo isporučiti.

Korisnici koji su zadovoljni našom uslugom, proizvodima i rado nam se vraćaju.

10000

Ljudi

ZA NAS STE VI NAJVAŽNIJI

Vaše zadovoljstvo je naše merilo uspeha i sreće. Imamo čak 10 000 korisnika koji su zadovoljni našom uslugom, proizvodima i rado nam se vraćaju. Sa svakim od Vas se trudimo da se bolje upoznamo. Jer Vam tako možemo biti od veće pomoći u pronalaženju najboljeg rešenja za Vaš dom.

Pored toga, ukoliko želite, angažujemo arhitektu koji Vam pomaže da napravite savršen izbor kada je dizajn enterijera u pitanju.

Planovi za budućnost

Radimo na tome da proširimo asortiman ponude u saradnji sa starim, ali i sa novim dobavljačima. Takođe, želimo da proširimo poslovanje i u regionu. Sve to kako bi Vama pružili još veći izbor.

Naravno, dobre stvari nećemo menjati – vrhunski kvalitet i dizajn proizvoda.

Nameravamo i dalje da Vam pomažemo da stvarate komforan dom uz udoban, stilski i kvalitetan italijanski nameštaj. Pozovite nas na 011/3390 695 ili nas posetite na adresi Vojvode Dobrnjca 28 i podelite sa nama Vaše želje i iskustva.

Mi smo tu za Vas.