Trpezarijski stolovi – za uživanje sa porodicom i prijateljima

Svaka prostorija u Vašem stanu ima svoju namenu. Neke služe samo za odlaganje suvišnih stvari, dok neke služe za odmor ili za posao. A koja je to prostorija u kojoj se okupljate sa Vama dragim ljudima, bilo da je u pitanju jutarnje ispijanje kafe, zajednički obroci ili večernje druženje? Svakako se misli na trpezariju – prostoriju u Vašem domu čiji centralni deo čini sto. Ovaj posebni, sto za trpezariju asocira na porodičnu toplinu i zanimljive razgovore sa ukućanima i dragim gostima.
Takvi, prostrani i očaravajući trpezarijski stolovi krase bogatu ponudu Mondline salona nameštaja.

 

Drveni sto za ručavanje koji se uklapa baš uz Vašu trpezariju

Nijedan drugi materijal neće učiniti Vašu trpezariju toliko prefinjenom kao drveni sto za ručavanje. Prednost nameštaja izrađenog od drveta je to što je u pitanju prirodni materijal koji nije štetan po Vaše zdravlje. Mondline stolovi za trpezariju su izrađeni u kombinciji drveta sa furniranim medijapanom, što smanjuje mogučnost njegovog oštećenja. Još se i lako održavaju.

 

Ukoliko želite beli trpezarijski sto ili neku drugu boju, vrlo rado ćemo Vam ispuniti želju. U tom slučaju, na raspolaganju imate 42 boje drveta da birate.

Ono što posebno krasi stilske trpezarijske stolove jesu šare. One daju posebnu draž zbog koje ovakvi stolovi izgledaju sofisticirano. Vi odlučujete da li će Vaš sto za trpezariju biti sa šarama ili bez.

 

Oblik i veličina stolova za trpezariju su jako važni. Treba uzeti u obzir i dimenzije Vaše trpezarije i prema tome birati sto za ručavanje. Na to je Mond Line mislio i zato Vam nudi stolove različitih oblika, kao što su ovalni, pravougaoni, kvadratni i okrugli trpezarijski stolovi.

Najbolji način da odaberete odgovarajući trpezarijski sto jeste

da dođete u Mond Line salon nameštaja

 

Dobrodošli ste na adresi Vojvode Dobrnjca 28 svakog radnog dana i subotom.

Za sve dodatne informacije možete da nas konktaktirate putem telefona na brojeve: 011/33 90 695 i 065/20 20 121.

Ukoliko Vam više odgovara da nas kontaktirate elektronskim putem, možete da nam pišete na e-mail: salon@mondline.rs.