Radni stolovi koji nikada ne izlaze iz mode

Šta za Vas predstavlja radni sto? Da li Vas vraća u detinjstvo, davni polazak u školu i biranje prvog pisaćeg stola? Ili možda ipak u neke kasnije trenutke kada ste učeći nad njim probdeli noć? Svakako, složićete se da su Vam radni stolovi potrebni koliko god imali godina i čime god se bavili.
Ako želite da Vaš radni sto bude funkcionalan i izuzetnog dizajna, onda je salon nameštaja Mond Line Vaš pravi izbor.

 

 

Uložite u udoban i kvalitetan kancelarijski nameštaj

 

Treba da vodite računa kada birate kancelarijski nameštaj. Ukoliko izaberete stilske kancelarijske stolove Vaš poslovni prostor će izgledati prefinjeno i otmeno, a u njemu ćete se i osećati komotno. Takođe, ovakvi kancelarijski stolovi su veoma praktični. Veći broj fioka i pregrada će Vam omogućiti dovoljno prostora da spakujete sve potrebne stvari.

 

Plus, kada su u pitanju ovakvi pisaći stolovi nećete morati da brinete o njihovom kvalitetu. Tako ćete dugi niz godina moći da uživate u Vašem idealno dijazniranom prostoru za rad.

Šta čini bogat asortiman Mond Line salona kada su u pitanju kancelarijski stolovi?

 

Ukoliko želite radni sto u nekoj određenoj boji i baš takvog stola nema izloženog u Mondline salonu, nije nikakav problem. Rešenje leži u tome što:

  • Vi možete da poručite radni sto koji Vam se dopada u 1 od 42 različite boje
  • Takođe, birate da li će Vaši kancelarijski stolovi imati šare ili ne
  • Možete da birate i izgled ručica za fioke, ukoliko želite

Ako tražite baš sto za računar, Mondline Vam nudi par komada koji imaju prilagođene pregrade za smeštanje kućišta računara i tastature. Bez obzira na broj fioka i otvorenih pregrada, svi pisaći stolovi su izrađeni u kombinaciji drveta sa furniranim medijapanom, što im umanjuje mogućnost da se oštete.

Nikad bolji radni stolovi na jednom mestu

Posetite nas na adresi Vojvode Dobrnjca 28. Na taj način ćete moći lično da se uverite zašto su stilski radni stolovi Vaš najbolji izbor. Za sva pitanja, slobodno nas pozovite na brojeve telefona: 011/33 90 695 ili 065/20 20 121.

 

Ukoliko Vam je jednostavije da nas kontaktirate elektronskim putem, e-mail adresa je: salon@mondline.rs.