Uz italijanske TV komode vaš dnevni boravak će biti kompletan

Neka Vaša dnevna soba bude jedinstvena i svaki komad nameštaja govori priču za sebe. Posebno stilske police za tv. Mond Line Vam nudi baš takve tv komode. Unikatne, stilske, direktno iz Italije, u originalnom pakovanju, stižu na Vašu adresu.

 

Zašto su Mond Line komode za TV tako neodoljive?

 

Pored toga što su u pitanju već prelepo dizajnirane italijanske tv komode, Vi im možete dati i Vaš lični pečat i prilagoditi njihov izgled Vašem ukusu.

I to vrlo lako:

  • Možete da odaberete boju police za tv koja se potpuno uklapa uz Vašu dnevnu sobu. Imate na raspolaganju čak 42 boja iz palete.
  • Ukoliko se odlučite za model komode za tv sa zatvorenim pregradama, Vi birate kako će izgledati ručice.
  • Takođe, od Vašeg izbora zavisi da li će tv komode za dnevni boravak imati određene šare ili ne.

 

Pored orginalnog italijanskog dizajna, ono što krasi Mondline tv komode je nesumnjiv kvalitet. Komode su izrađene u kombinaciji drveta i furniranog medijapana, što znatno umanjuje mogućnost da se oštete. Zato nećete morati da brinete prilikom pravljenja razmeštaja u dnevnoj sobi ili prilikom selidbe.

Dnevna soba postaje oaza lepote uz Mond Line tv komode

 

Uživanje u gledanju omiljene serije ili filma Vam je zagarantovano uz police za tv iz Mondline asortimana. Uz takvu komodu za tv, i bez posebno dizajniranih ukrasa, dnevna soba će Vam biti potpuna. Par dragih fotografija ili knjiga su dovoljne da Vaša komoda za tv izgleda savršeno.

Kako da dođete do svoje idealne TV police i komode?

 

Posetite nas na adresi Vojvode Dobrnjca 28 i pogledajte najlepše TV komode.

Za više informacija možete da nas konktaktirate putem fiksnog telefona na broj 011/33 90 695, ili putem mobilnog broja 065/20 20 121. Takođe, možete da nam pišete na e-mail: salon@mondline.rs.