Dragocen deo nameštaja – vitrine za dnevni boravak

Neki komadi nameštaja imaju mnogo veću vrednost za nas, prvenstveno zbog njihove funkcije. Među njima su svakako i vitrine za dnevni boravak, na čijim policama čuvamo lepe servise, suvenire sa putovanja i druge vredne stvari. I dovoljan je samo jedan pogled na njih da se vrate drage uspomene.
Da li i Vi volite da se Vaše dragocene stvari nalaze na posebnom mestu, a da opet budu izložene tako da se u njihovoj raskoši može uživati? Stilske vitrine iz Mond Line ponude su baš takvo mesto.

Po čemu su baš ovakve vitrine za dnevnu sobu drugačije od drugih?

 

Lako je odložiti dragocenosti, poput različitih servisa za čaj, skulptura, vaza… na neko zatvoreno i nedovoljno primetno mesto. Ali naći savršen kutak samo za njih – čini se nemogućim. Ipak, ako pogledate Mondline ponudu stilskih vitrina, shvatićete da je to veoma lak zadatak.

 

Odlučite se na kom mestu u Vašoj dnevnoj sobi biste najviše voleli da se ove stvari nalaze. Zatim, pronađite regal za dnevni boravak odgovarajućih dimenzija i boja. I eto rešenja. Dragocene stvari će Vam biti na dohvat ruke u dnevnoj sobi. A kako su stilske vitrine za dnevnu sobu zastakljene, Vaši servisi će biti zaštićeni.

Mondline regali za dnevni boravak su odlično mesto za Vaše važne stvari, zato što su same po sebi elegantnog, italijanskog dizajna. Takođe, izrađene su od prirodnog materijala – drveta, te o njihovom kvalitetu i izdržljivosti ne morate da brinete. Dodatno ih izdvaja i to što imate na raspolaganju:

 

  • Ugaone vitrine za dnevni boravak i veće, stilske vitrine
  • Odabir 1 od čak 42 boje drveta za Vaše vitrine za dnevnu sobu
  • Mogućnost da Vi birate izlged ručica za fioke i vrata vitrine

Mogućnost da izaberete da li će se na vašoj vitrini šare videti ili neće

Ispričajte porodičnu istoriju uz idealne vitrine za dnevni boravak

 

Dođite u naš salon u Vojvode Dobrnjca 28, da zajedno pronađemo savršeno dizajniranu vitrinu za Vaš dnevni boravak. Možete da nas kontaktirate i putem telefona: 011/33 90 695 ili 065/20 20 121. Pored toga, na raspolaganju Vam je i e-mail adresa našeg salona: salon@mondline.rs.