Radne fotelje – investirajte u Vašu produktivnost

Sigurno se nekad osećate umorno i iscrpljeno, a morate da završite neki važan posao. Rešenje Vam mogu pružiti udobne radne fotelje.
Zamislite takvu fotelju uz čiji prostrani naslon i udobno sedište lakše razmišljate, a na umor skoro i da zaboravite. Ako ste makar na trenutak pomislili da je ovo ipak nemoguće, varate se. Čim isprobate stilske radne fotelje iz Mond Line salona nameštaja, uverićete se u to.

Uz ovakve Mond Line radne stolice zaboravite na monotoniju i neudobnost

 

Radna soba ne mora da Vam bude sinonim za posao i stres koje poslovne obaveze nose sa sobom. Sa Mondline kožnom foteljom, Vaša radna soba može postati nešto sasvim drugo. Dobićete lepo uređen, sofisticiran i inspirišući prostor. U kome radite i uživate.

 

Pored udobnosti i vrhunskog italijanskog dizajna, i kvalitet spada u 3 neizostavne činjenice o kancelarijskim foteljama. Kombinacija drveta i kože je definitivno pun pogodak. Dobijate fotelju koja će Vas služiti dugo.

 

Lako ćete moći da uklopite Mondline stolice za radni sto uz ostali enterijer radne sobe. U tome će Vam pomoći mogućnost njihovog dizajniranja.

Udobne stilske radne fotelje

Dizajn Vaše kancelarijske stolice se sastoji iz nekoliko segmenata:

 

  • Odabira kancelarijske stolice sa ili bez točkića
  • Biranja boje kože od 50 različitih nijansi
  • Izbora 1 od 42 različite boje drveta

Put do Vaše stilske radne fotelje nije nimalo komplikovan

 

Najbolje je da nas posetite radnim danima od 09-20h, ili subotom od 09-15h na adresi Vojvode Dobrnjca 28. Tako ćete sami da otkrijete koja Vas Mondline stilska radna fotelja najviše inspiriše.

U slučaju da niste u mogućnosti da nas posetite, a imate nekih pitanja za nas, slobodno nas pozovite na brojeve telefona: 011/33 90 695 ili 065/20 20 121.

Ukoliko Vam je jednostavije da nas kontaktirate elektronskim putem, naše e-mail adresa je: salon@mondline.rs.