Zašto Mond Line

RAZMIŠLJATE O KUPOVINI NAMEŠTAJA ZA VAŠ DOM?

Evo zašto je Mond Line Vaš najbolji izbor

 

Opremanje doma nije uvek lak zadatak. Treba voditi računa o kvalitetu i estetici nameštaja. Želite da odaberete komade koji će u potpunosti ispunjavati Vaše želje. Kao i da u njima možete da uživate dugi niz godina

Stilski nameštaj u centru Beograda

Da je sve ovo moguće uz Mond Line dokazuje Vam ovih 9 činjenica:

1. Bogat asortiman stilskog nameštaja

U našoj ponudi možete pronaći oko 3 000 stilskih, italijanskih komada nameštaja za Vaš dom, ali i radni prostor. Za svaku od ovih prostorija Vam nudimo nameštaj koji je potpuno autentičan. Dizajn italijanskih majstora Vas neće ostaviti ravnodušnim.

2. Orginalan proizvod pravo kod Vas

Mond Line uvozi stilski nameštaj direktno iz Italije. Ovaj nameštaj se isporučuje u originalnom pakovanju na Vašu kućnu adresu. Takođe, za samo 7 dana možemo da isporučimo komade nameštaja sa lagera. Budite sigurni da ćemo Vam robu isporučiti bezbedno i u što kraćem vremenskom roku, jer cenimo efikasnost i poštovanje dogovora.

3. Mi negujemo tradiciju

Nameštaj se ne kupuje svaki dan. Postoje želja i potreba da se pronađu savršeni komadi, koje će koristiti i naredne generacije. Zato što je nama tradicija važna, mi za Vas uvozimo i prodajemo samo najbolji, italijanski nameštaj. Mi mislimo i na sadašnjost i na budućnost.

4. Kvalitet znači sigurnost

Prirodno je uvek najbolje. Tog pravila se i mi pridržavamo kada je odabir materijala za izradu nameštaja u pitanju. Drvo kao prirodni materijal ne utiče loše na Vaše zdravlje, zbog čega je on najbolji izbor.

5. Moguće je uklopiti kvalitet, udobnost i originalnost

Ukoliko želite, Mond Line Vam omogućava da učestvujete u dizajnu nameštaja. Na raspolaganju su Vam 42 boje drveta i 50 boja kože, kao i 100 dezena italijanskih štofova. Uz to, možete da birate i izgled ručica, uzglavlja, da li će šare postojati ili ne. Ovako zasigurno dobijate unikatan komad nameštaja, baš po Vašem ukusu dizajniran.

6. Uvek spremni na efikasnu poslovu saradnju

Mi smo porodična firma koja veruje u prave vrednosti i neguje ih. Zato poštovanje Vas i Vaših želja stavljamo na 1. mesto. Sa svakim od Vas ostvarujemo individualan pristup i posvećujemo punu pažnju Vašim zahtevima. Tako Vam možemo biti od najveće pomoći prilikom opremanja Vašeg stana ili poslovnog prostora.

7. Savet arhitekte

Obezbeđujemo Vam mogućnost da se posavetujete sa stručnim licem za dizajn enterijera – arhitektom. I tako opremite stan na savršen način. Arhitekta dolazi kod Vas i na osnovu dimenzija i sagledavanja čitavog prostora sastavlja najbolju ponudu u roku od 2 dana.

8. Mogućnost plaćanja na rate

Kupovina nameštaja nikad nije bila jednostavnija. Kod nas možete da platite čekovima na 6 rata, kao i Banka Intesa karticom na 12 rata.

9. Duh Italije i odlična lokacija

Mond Line salon nameštaja nalazi se u samom centru grada, na adresi Vojvode Dobrnjca 28. Veoma lako ćete nas pronaći, a za parking nećete morati da brinete, jer se na svega 100m od salona nalazi parking garaža. U lepom i prijatnom ambijentu, uz šolju espresa, možete birati nameštaj za Vaš dom.

I dalje nameravamo da za Vas uvozimo lep, kvalitetan, originalan i moderan nameštaj. Nameravamo da ostanemo vodeći u ovoj industriji. Težimo da zajednički budemo sve bolji.

Kontaktirajte nas na 011/3390 695 ili nas posetite u salonu. Kažite kako možemo da Vam pomognemo.