Mond Line italijanski ormani za sve vaše dragocene stvari

Zamislite da u Vašoj spavaćoj sobi imate deo prostora za garderobu i druge stvari, a da to nije samo običan komad nameštaja za njihovo odlaganje. Već su to ormani koji su stilski i uz njih Vaša soba poprima potpuno novu notu otmenosti. To nije neostvarivo uz italijanske ormane iz Mond Line asortimana.

Kvalitet i estetika su uvek dobar spoj kada su Mond Line ormari za spavaću sobu u pitanju

  • Mondline ormari za spavaću sobu su idealna dopuna bračnom krevetu
  • Imaćete dovoljno prostora za odlaganje Vaših stvari
  • O kvalitetu garderobera nećete brinuti, jer su izrađeni od prirodnih materijala
  • Soba će Vam izgledati lepše i otmenije
  • Ukoliko odaberete orman sa ogledalom, dobićete svetliju i širu sobu

Šta Vam još pružaju ormari za sobu iz Mond Line ponude?

 

Ukoliko Vam se određeni ormari za sobu iz Mondline asortimana dopadaju, a ne uklapaju se potpuno uz enterijer spavaće sobe – ne brinite! To se može rešiti, i to vrlo jednostavno. Biranjem 1 od 42 boje drveta iz palete, mogu se dobiti potpuno novi, odrgovarajući plakari za spavaću sobu. Takođe, vi birate izgled ručica na vratima, kao i prisustvo ili odsustvo šara. Tako ćete dobiti ormane koji se svakim svojim delom u potpunosti uklapaju u enterijer Vaše sobe za spavanje.

 

U ponudi ima i plakara sa kliznim vratima, kao i bez. Na Vama je da odaberete koji tip pre želite za ormane u Vašoj spavaćoj sobi.

Ormani sa stilom na jednom mestu

 

Najbolje je da nas posetite radnim danima od 09-20h, ili subotom od 09-15h na adresi Vojvode Dobrnjca 28. Tako ćete najlakše naći orman sa stilom. U slučaju da niste u mogućnosti da posetite Mondline salon, a imate nekih pitanja za nas, slobodno nas pozovite na brojeve telefona: 011/33 90 695 ili 065/20 20 121.

Ukoliko Vam je jednostavije da nas kontaktirate elektronskim putem, naše e-mail adresa je: salon@mondline.rs.

Izaberite orman