Opremanje stana: Vodič za kreiranje doma u vašem stilu

Opremanje stana: Vodič za kreiranje doma u vašem stilu

Od prve jutarnje kafe, do opuštanja nakon dugog radnog dana i deljenja omiljene hrane sa dragim ljudima, čitav vaš stan bi trebalo da predstavlja idealno mesto za opuštanje. Mirnu luku u kojoj obnavljate svoju energiju okruženi detaljima koji odslikavaju vašu ličnost na najbolji način. Ali, ako je taj prostor sumoran i istrošen, preti vam opasnost da se i vi osetite tako.

Ukoliko želite da oživite svoj dom i unesete autentičnost u baš svaki kutak, imamo nekoliko inspirativnih ideja. Uz jednostavne savete za opremanje stana – veoma lako ćete od prosečnih soba dobiti veličanstvene prostorije za stvaranje novih, lepih trenutaka.

Garnitura sa bibliotekom

Unesite udobnost po vašoj meri

Opremanje stana, a pogotovo dnevnog boravka, je mnogo više od unošenja nameštaja za sedenje i televizora. Da biste stvorili otvoren i privlačan prostor, u kojem ćete istinski uživati, izaberite nameštaj koji odgovara vašem stilu života.

Naime, ukoliko je vaša kuća omiljeno mesto za česta porodična ili prijateljska okupljanja, razmislite o sofi, foteljama ili kompletnoj garnituri koji savršeno odgovaraju takvom izazovu. Važno je da uzmete u obzir broj ljudi za koji vam je najčešće potreban prostor za sedenje, kao i to da li ste više za prostrane opcije za više osoba ili vam se više dopadaju fotelje.

U Mond Line salonu na raspolaganju vam je široki izbor jedinstvenih komada, izrađenih u tradicionalnom stilu, sa najposebnijim nijansama i dezenima drveta i štofova. Odaberite komad tako da odgovara vašem prostoru i vašem životnom stilu. Duboka ili niska sedišta, sa naslonima za ruke ili bez njih – sigurno je da će veličanstveni italijanski komadi iz naše ponude dugo godina pozivati vas i vaše goste da uživate u njihovoj udobnosti i lepoti.

Obezbedite prostor za sve što vam je važno

Ako vam se čini da u vašem stanu stalno nedostaje barem još jedna soba da sve tu smestite, iskoristite ovo opremanje stana da „okrenete novi list”. Naravno, nema potrebe da otvarate dodatnu sobu ili pravite potpuni razmeštaj. Umesto toga, obratite pažnju na vaš trenutni nameštaj za skladištenje.

Komoda

Nameštaj za skladištenje je magični štapić koji čini da nered nestaje. Ovi komadi imaju „moć” da drže sve uredno i organizovano – bilo da govorimo o TV komodi u dnevnom boravku ili o komodi za trpezariju. Stoga, birajte ove komade pažljivo, ali dopustite i svojoj mašti da vas vodi: osmelite se na prefinjenost i autentičnost italijanskih stilskih komada.

Tako će vam ova elegantna komoda za trpezariju fenomenalno služiti za smeštanje svih dragih escajga, a istovremeno će predstavljati luksuznu fokusnu tačku u prostoriji za ručavanje. Takođe, savremeni drveni orman vrhunskog kvaliteta, sa upečatljivom završnom obradom, nudi dosta prostora za čuvanje svih stvari, dok pruža svojevrsan umetnički dah vašoj spavaćoj sobi.

Reflektujte svoj stil

Na prvi pogled, opremanje stana ogledalima vam se možda ne čini kao najidealniji način da razmrdate svoj prostor i dodate svoj lični pečat. Međutim, izazivamo vas da sada, samo na trenutak, usmerite svoju pažnju na baš tu ideju. Ovi „majstori iluzija“ koriste svoje reflektivne čari da učine prostore većim i svetlijim, stvarajući dubinu i osećaj luksuza koji će svi primetiti.

Ogledalo sa nesvakidašnjim okvirom može funkcionisati kao zidni dekor, bilo da je okruženo uokvirenim fotografijama za prepoznatljivu riznicu vaših uspomena ili postavljeno samo iznad kamina.

Međutim, ogledala nisu jedini način da u svoje prostorije unesete više svetlosti i prefinjenosti. Nameštaj sa staklenim detaljima može biti vaše savršeno, inovativno rešenje. Ovde je važno da imate na umu sledeće: ključ je u umerenosti.

Vitrina naslovna

Opredelite se za najviše dva komada sa staklenim elementima, poput ove prefinjene vitrine i otmenog, ali praktičnog klub stola za sve važne i neophodne sitnice. Izbegavajte čitav niz staklenih elemenata jer to može doprineti salonskom izgledu, a definitvno želite prostran, ali topao prostor za svoj dom.

Opremanje stana: Kreirajte ličnu galeriju

Svi smo skloni tome da opremanje stana pretvorimo u pravo stresno iskustvo, i pomalo zaboravimo na to da stan opremamo za sebe, te je važno da u njemu imamo svoj kutak koji govori o nama na nabolji način. Idealan način da to postignete jeste da izdvojite mesto za izlaganje biblioteke svojih omiljenih knjiga, ploča, suvenira ili bilo čega što vas umiruje i raduje.

Mond Line biblioteke nude beskrajno mogućnosti za skladištenje i prikaz svih tih malih, ali važnih detalja na koje ste možda već sada prvo pomislili. Možete ih koristiti za njihovu originalnu namenu, odlaganje knjiga naravno, ali takođe imate priliku da postanete kreativni sa vašim uspomenama i dragocenostima.

Otvorene police poput ove daju ukrasnim predmetima platformu za sjaj. Predstavljaju pravi prostor za vaše lično blago – kao što su uramljene fotografije ili staklena posuda ispunjena školjkama sa vaših letovanja. Možete ih ukombinovati sa omiljenim naslovima knjiga i tako dodati još karaktera vašoj ličnoj, jedinstvenoj galeriji. Mogućnosti su beskonačne!

Posetite nas u Beogradu, na adresi Vojvode Dobrnjca 28 za još ideja i smernica koje vam mogu pomoći da u svom domu imate savršeni spoj elegancije i tradicije, dok istovremeno ponosno i savršeno ističete sopstveni stil i karakter. Čekamo vas!