Opremite predsoblje za najlepšu dobrodošlicu

Opremite predsoblje za najlepšu dobrodošlicu

Nigde nije kao kod kuće. Tu provodimo vreme sa najbližima, opuštamo se, uživamo u trenucima mira i stvaramo drage uspomene. Zato bi svaki delić tog prostora trebalo da odiše našim jedinstvenim karakterom i stilom.

predsoblje naslovnaMeđutim, često se prilikom uređivanja okupiramo dnevnom sobom ili trpezarijom, i gotovo zaboravimo na mesto gde sve počinje – predsoblje. A upravo ono ima najvažniju ulogu, ostavlja prvi utisak na drage ljude kojima želimo dobrodošlicu i tako daje ton čitavom domu.

Zato vam otkrivamo kako da pretvorite svaki doček u stilski ugođaj koji obećava lepo provedeno vreme. Evo nekoliko saveta za opremanje predsoblja kome ćete se vi i vaši gosti diviti.

Pokažite eleganciju na prvom koraku

Nameštaj koji unosite u vaše predsoblje mora biti koristan, ali i takav da govori o vama na najbolji način. Jednostavno, potreban vam je prostor gde ćete moći da spustite kese iz kupovine, odložite ključeve ili smestite aktovku koju najčešće koristite. Ali je isto tako potrebno da se lepota tog komada savršeno uklapa sa ostatkom vašeg enterijera.

Drvene konzole predstavljaju upravo takvo rešenje. Osvojiće vas svojom prefinjenom elegancijom, a zadržati višestrukom funkcionalnošću. A drvo, kao prirodan i dugovečan materijal, garantuje da će ovaj komad krasiti vaš dom na duge staze.

predsoblje konzolaUpravo takve konzole možete pronaći u Mond Line salonu. Svaka od njih je nastala u Italiji i predstavlja pravo umetničko delo vrhunskih majstora. Kao takve, pružaju predsoblju elegantan italijanski duh koji će oduševiti vaše goste.

Odaberite pravo osvetljenje

Svetlost doprinosi otvorenosti i toplini svake prostorije. Tako je ovo važan element i za lepotu predsoblja. Ali, specifično je to što predsoblja najčešće nemaju prirodan izvor svetla i može vam se može činiti da vas to sputava u kreiranju prostora po vašoj želji. Međutim, imate puno opcija da se zabavite i pronađete idealnu opciju za vas.

Ukoliko želite da svetlost uvedete na elegantan i odmah primetan način – prefinjeni stakleni luster je sjajan izbor. Za neutralniji pristup, tu su zidne sijalice, a ambijentalne lampe pružaju toplu atmosferu koja će se iz predsoblja ulivati u ostale prostorije vašeg doma.

Imajte u vidu da previše jaka svetla stvaraju mnogo senki pa tako prostor i nameštaj u njemu deluje tamnije. Zato je savet da se opredelite za neku od nežnijih varijanti.

Povećajte prostor ogledalom

Ogledalo je još jedan odličan način da otvorite prostor i, zajedno sa konzolom, ukrasite vaše predsoblje luksuznim dizajnom. Ukoliko je ono izrađeno u Italiji, svetskoj prestonici elegancije, sasvim je sigurno da ćete uživati u lepoti svakog njegovog detalja.

Svoje predsoblje možete stilizovati različitim oblicima ogledala, od kojih svako ima svoju posebnost i lepotu. Pravougaono ogledalo na kraju uskog predsoblja će učiniti da prostor deluje svetlije i duže. Ovalni oblik, u paru sa podjednako nežnim dizajnom konzole, ublažava oštre ivice zidova. A okruglo zidno ogledalo kreira očaravajući skulpturalni prikaz koji okupira pažnju svim ljubiteljima dobrog stila.

U Mond Line salonu, pored bogate ponude različitih autentičnih komada, i vi učestujete u njihovom dizajnu. Odaberite boju, da li će na ramu biti šare ili ne, i tako osmislite svoju jedinstvenu kreaciju u kojoj ćete uživati pri svakom pogledu.

GAR.ZA PREDSOBLJE-S87Takođe, možete se odlučiti i za jednu od garnitura po vašem ukusu, gde su konzola i ogledalo već upareni, tako da savršeno odgovaraju jedno drugom.

Mislite na prostor za odlaganje

Jako je važno da u predsoblju imate dovoljno prostora za odlaganje. Cipele, štikle, patike, kišobrani, oprema za teretanu ili golf moraju imati svoje mesto. Tu su i brojne jakne, kaputi i mantili koje je potrebno smestiti.

Stoga, pri odabiru cipelarnika i čiviluka, imajte u vidu veličinu vašeg predsoblja, kao i šta je sve potrebno da tu smestite. Tako su zidna varijanta sa ogledalom i kompaktan cipelarnik odličan izbor ukoliko želite da akcenat stavite na praktičnost i uštedu prostora. Još jedno dobro rešenje za manja predsoblja jeste stojeći čiviluk, koji već decenijama ne gubi na svojoj popularnosti. Sa druge strane, veće sofisticirane opcije vam nude dosta prostora i savršene su za glamurozne dobrodošlice u prostranim predsobljima.

Čar opremanja predsoblja je u detaljima

Dom je tamo gde je srce. Zato, neka vaše predsoblje bude ispunjeno ljubavlju i vašim autentičnim karakterom. Dodajte porodične fotografije na zidove, poređajte drage predmete na konzolu i ukrasite ambijent svežim cvećem.

Ti jednostavni postupci udahnuće posebnu energiju čitavom domu i učiniti ga zaista vašim. Kreiraćete predsoblje koje će svakoga oduševiti i postati toplo mesto za dobrodošlice koje se pamte.

Ukoliko vam je potrebna dodatna inspiracija, možete je pronaći u našim katalozima. Ili nas posetite u Beogradu na adresi Vojvode Dobrnjca 28, da u luksuznom italijanskom ambijentu odaberete najlepše komade za vaš dom.