Stilski nameštaj: 7 razloga zašto ga odabrati

Stilski nameštaj: 7 razloga zašto ga odabrati

zasto odabrati stilski namestajNameštaj nije tu samo da popuni prostor. Način na koji uređujemo predsoblja, trpezarije, kancelarije treba da oslikava naš ukus i stil, tako da ih pokazujemo ponosno i uživamo u svakom njihovom detalju.

Kako svoj dom ne opremamo svakog dana, važno je da nameštaj za koji se odlučimo bude kvalitetan, dugovečan i takav da govori o nama u najboljem svetlu. Takođe, moramo uzeti u obzir gde i kako nastaje, jer kvalitet obrade igra bitnu ulogu u dugovečnosti i estetici komada. Zbog svih ovih važnih detalja, potrebno je da pažljivo istražimo šta sve određeni tip nameštaja donosi.

Tako smo se i sami, pre više od 15 godina, našli u situaciji da utvrdimo šta to najviše odgovara našim željama. Sagledali smo brojne informacije, iskustva, mišljenja, i otkrili da je tradicionalna obrada nakvalitetnija, a stil neprolazan atribut. Prema tome je bilo lako da donesemo konačnu odluku – italijanski stilski nameštaj.

U Mond Line salonu se i danas nepogrešivo držimo tog izbora, a sada želimo da pomognemo i vama u odabiru pravih komada za vaš dom. Predstavljamo vam 7 razloga zašto stilski nameštaj može biti najbolji izbor za vas.

Bezvremenski klasik

Stilski nameštaj je zbog svoje jedinstvenosti uvek u modi. Sa klasičnim, elegantnim komadima ne morate da brinete šta je „popularno ove sezone“. Kada jednom opremite svoj prostor luksuznim stilskim komadima, prolazni trendovi postaju nevažni.

Takođe, ukoliko želite da unesete u vaš dom istinsku prefinjenost i radove najboljih majstora – imajte u vidu stilski nameštaj koji nastaje u Italiji. Naime, prestižna italijanska elegancija je prepoznatljiva širom sveta i godinama zauzima prvo mesto na tržištu. Zato smo u Mond Line salonu odlučili da vam je približimo, i za vas direktno iz Italije uvozimo ove neprolazne komade.

Dugoročna investicija

Baš ta bezvremenska potražnja omogućava da nabavka stilskog nameštaja bude prava investicija. Nije vezan za vreme, uvek je tražen i čuva vas od stalne trke za novim trendovima. Pored toga, ukoliko se opredelite za prefinjeni italijanski dizajn i način obrade koji garantuje dugovečnost – snabdevanje nameštajem zaista postaje isplativo ulaganje na duge staze.

Komfor 

stilski namestaj zasto kupiti

Okupljanje sa porodicom ili prijateljima je deo tradicije za svakoga od nas. A prostor u kojem provodimo te dragocene trenutke ne ostaje nezapažen.

Zaista, ko ne uživa u opuštenom razgovoru udobno smešten u fotelju sa elegantnim italijanskim štofom? Tu dodajte posluženje vina iz autentičnog bara, ukusnu večeru za trpezarijskim stolom od najkvalitetnijeg drveta i jasno je da je stilski nameštaj mnogo više od predmeta koje svakodnevno koristimo. Jednostavno, njegovi elementi doprinose atmosferi kojoj se radujemo.

Međutim, i kada je potrebno da se vratite poslovnim obavezama, vaša radna soba ili kancelarija ne moraju biti asocijacija na stres i obaveze. Ukoliko sedite u komfornoj radnoj stolici, naslonjeni na otmeni pisaći sto – komotnost i praktičnost ovih komada pružaju dovoljno prostora da se neometano posvetite svojim idejama.

Prilagodljivost   

Uprkos onome na šta većina ljudi prvo pomisli na pomenu tradicionalnog stilskog nameštaja – ne radi se samo o braon i pastelnim nijansama.

Tako vam Mond Line salon omogućava da prilagodite nameštaj svom ukusu. Možete odabrati boju, dezen, izgled ručica, uzglavlja, da li će šare postojati ili ne.

Na ovaj način unosite svoj karakter u svaki detalj i dobijate unikatan dizajn.

Stilski nameštaj nudi varijacije po vašem ukusu

Pored odabira specifičnosti, stilski nameštaj pruža i luksuz velikog broja opcija sa individualnim temama.

Iskoristite priliku da budete kreativni, istažite kataloge i uklopite različite delove kako biste stvorili jedinstveni enterijer koji reflektuje duh vašeg doma ili biznisa.

Dopunite bilo koji dizajn

Zbog različitih opcija koje imate na raspolaganju, klasični, elegantni komadi vam omogućavaju da postignete izgled kakav ste zamislili ili dopunite već postojeći dizajn.

Tako je stilski nameštaj savršena opcija bilo da potpuno preuređujete ili samo osvežavate trenutni izgled. Uz to, ukoliko želite da svoj prostor uredite uz stručne savete – u našem salonu uvek možete potražiti savet arhitekte za dizajn enterijera, i tako opremite stan ili kancelariju na savršen način.

Kvalitet

Konačno, možete biti sigurni da uz stilski nameštaj dobijate kvalitet koji će izdržati test vremena. Tradicionalan dizajn neprikosnovenih majstora obezbeđuje elegantan izgled, a drvo kao prirodan i obnovljiv materijal predstavlja dugovečan i zdrav izbor, kojeg se u Mond Line salonu pridržavamo od trenutka osnivanja.

Dakle, stilski nameštaj vam donosi luksuzni osećaj komfora, kvalitet i dugovečnu investiciju za vaš dom ili poslovni prostor. Pored toga, obezbeđuje mogućnost kombinovanja detalja i varijacija po vašem ukusu. Ukoliko je na sve to izrađen u Italiji, svetskoj prestonici prestiža, ne čudi što je baš takav nameštaj decenijama unazad na tronu udobnosti i originalnosti.

U Mond Line salonu očekuje vas sigurnost odabira upravo najboljih stilskih komada iz Italije. Kontaktirajte nas i posetite u Beogradu na adresi Vojvode Dobrnjca 28 da u lepom i prijatnom ambijentu, uz šolju vaše najdraže kafe, izaberete nameštaj koji će udahnuti novi duh vašem prostoru.